Lezersnieuws

Op fuikexcursie en robbentocht tijdens Dag van het Wad

Drie provincies vieren verjaardag Unesco Werelderfgoed met tal van activiteiten

Margreet Roels helpt ZZP'ers om een ZZFP'er te worden

In Nederland starten veel mensen als ZZP'er; ze zijn goed in hun vak en gaan enthousiast van start.

Inmiddels is bekend dat veel van deze enthousiaste starters binnen 3 jaar uitgeblust zijn; ze redden het financieel niet met alle gevolgen van dien.

De Wijkagent te gast bij Noordkop Nieuws

Het is inmiddels juni en dat betekent dat ook deze maand de wijkagent weer te gast is in de radio-editie van Noordkop Nieuws voor “Het praatje met….”. Op zaterdag 16 juni schuift wijkagent Bas Dirkmaat aan om vragen te beantwoorden die zijn ingestuurd door de luisteraars.

Djèstiek van GV DOS zoekt nieuwe leden

Demodansgroep Djèstiek van GV Dos uit Den Oever is op zoek naar nieuwe leden. Hou jij ook zo van dansen! Wij zijn een selectie dansgroep die demonstraties geven en dansen in allerlei dansstijlen.

Spectaculaire Autocroos in Winkel

Spektakel gegarandeerd bij

C R A Z Y   -   A U T O C R O S S

op zondag 17 juni 2018 in

W I N K E L .

Het Wieringer Ontmoetingsdiner valt in de smaak

Dat het tweemaandelijkse Wieringer Ontmoetingsdiner in een behoefte voorziet, bleek vrijdag 25 mei weer. Met 17 gasten was het maximale aantal bereikt.  Deze keer was gekozen voor een Italiaanse maaltijd.

Emma Kranendonk van GV DOS Districskampioen!

Amsterdam- Afgelopen zaterdag 2 juni vonden de District Finale turnen Dames D1 en D2 plaats in Amsterdam in sporthal “SportXperience”

Noord-Holland Noord opent 200 kilometer lang sloepennetwerk

Zaterdag 2 juni is een 200 kilometer lang vaarnetwerk voor kleine pleziervaart in de regio Noord-Holland Noord officieel geopend. Dit vaarnetwerk is onderdeel van het Sloepennetwerk waarmee via de website en app vaarroutes gepland kunnen worden.

Kampioen!

Bij t.v. de Vlieter is afgelopen zaterdag 26 mei 2018, met nog 1 ronde te gaan, nu al kampioen geworden; Heren 2 zaterdag.De heren spelen in deze samenstelling voor het eerste jaar mee in de Voorjaarscompetitie. Ze hebben nog maar 2 punten verloren.

Mike Geel pakt eerste plek in het NK karten

Wieringerwerf, Na drie overwinningen in het 1e NK pakte Mike Geel afgelopen zondag weer de dagoverwinning door eenmaal 2e en tweemaal als 1e te finishen. Hiermee gaat Mike aan de leiding in het Nederlands Kampioenschap. 

 

 

Pagina's