Lezersnieuws

Kop van Noord-Holland heeft als eerste haar eigen Profit First Professional!

Afgelopen vrijdag kreeg Margreet Roels uit Oudesluis haar certificaat uitgereikt door Ron Saharyan, medeoprichter van Profit First Amerika.

Prijzenregen bij GV DOS Den Oever turnsters

Alkmaar - Afgelopen zaterdag en zondag 3 en 4 februari vonden de tweede voorwedstrijden plaats in de Alkmaarse Meent.

Prijzenregen bij GV DOS Den Oever turnsters

Alkmaar - Afgelopen zaterdag en zondag 3 en 4 februari vonden de tweede voorwedstrijden plaats in de Alkmaarse Meent.

Advendo nogmaals zilver!

Wieringerwerf Afgelopen weekend vond de tweede competitie voor turnsters vierde tot en met zesde divisie plaats in Alkmaar. Michelle van Garderen, pupil 1 D3, turnde een hele mooie wedstrijd. Zij haalde op sprong 13.525, op brug 13.600, op balk 12.100 en op vloer 13.350.

ADVENDO naar recreatiewedstrijd in Den Helder

Wieringerwerf Afgelopen zaterdag hadden de recreatieturnsters van Advendo de eerste wedstrijd van dit seizoen. De wedstrijd vond plaats in sportzaal Marsdiep te Den Helder.

ADVENDO ZILVER BIJ DE TWEEDE VOORWEDSTRIJD DERDE DIVISIE

Wieringerwerf De turnsters van Advendo die in de derde divisie uitkomen, hebben in Amsterdam en Amersfoort de tweede voorwedstrijd gehad. Hierbij zijn hele goede resultaten behaald.

Regius College in finale NK Scholieren Debatteren in Utrecht

Op zaterdag 20 januari doen de Regius Debaters mee aan de finale van het NK Scholieren Debatteren. De locatie is De Uithof van de Universiteit Utrecht. De organisatie is in handen van het Nederlands Debat Instituut en er doen nog 31 andere scholen mee.

Aart Schouten naar gewestelijk kampioenschap bandstoten

Aart Schouten heeft zich afgelopen december tijdens de districtsfinale geplaatst voor het gewestelijk kampioenschap. De districtfinale was tot op het laatste moment spannend want zowel Aart als Edwin van Schagen konden zich nog plaatsen.

van Bodegom zaalvoetbal-toernooi

Afgelopen twee weken hebben de voetballende jeugdteams van CVW, DWOW, Flevo, Kreileroord, Succes en Wiron weer gestreden voor de eer van de regio in de sporthallen van Hippolytushoef en Wieringerwerf. De allerkleinste 'kabouterteams' deden dat in Kreileroord.

Maartje Lont en Timber winnen de finale bij Indoor Beukers

Zaterdag 30 december werd bij manege Beukers de finale van Indoor Beukers verreden. Maartje Lont werd met Hoge Linthorst Total Touch derde in de B finale. Met Hoge Linthorst Timber reed ze de snelste tijd in de barrage en daarmee won ze de L finale.

Pagina's