Sport lezersnieuws

Djèstiek van GV DOS zoekt nieuwe leden

Demodansgroep Djèstiek van GV Dos uit Den Oever is op zoek naar nieuwe leden. Hou jij ook zo van dansen! Wij zijn een selectie dansgroep die demonstraties geven en dansen in allerlei dansstijlen.

Spectaculaire Autocroos in Winkel

Spektakel gegarandeerd bij

C R A Z Y   -   A U T O C R O S S

op zondag 17 juni 2018 in

W I N K E L .

Emma Kranendonk van GV DOS Districskampioen!

Amsterdam- Afgelopen zaterdag 2 juni vonden de District Finale turnen Dames D1 en D2 plaats in Amsterdam in sporthal “SportXperience”

Kampioen!

Bij t.v. de Vlieter is afgelopen zaterdag 26 mei 2018, met nog 1 ronde te gaan, nu al kampioen geworden; Heren 2 zaterdag.De heren spelen in deze samenstelling voor het eerste jaar mee in de Voorjaarscompetitie. Ze hebben nog maar 2 punten verloren.

Mike Geel pakt eerste plek in het NK karten

Wieringerwerf, Na drie overwinningen in het 1e NK pakte Mike Geel afgelopen zondag weer de dagoverwinning door eenmaal 2e en tweemaal als 1e te finishen. Hiermee gaat Mike aan de leiding in het Nederlands Kampioenschap. 

 

 

Bas Bugel winnaar Dijkgatbos Marathon

Inmiddels voor de vierde keer op de kalender. 10 rondjes over het MTB Dijkgatbos MTB parcours. 23 renners gingen ook dit jaar weer de uitdaging over 85 km aan, waar plezier en gemoedelijkheid voorop staat.

Bregje Bos en Michelle Mulder van GV DOS Den Oever Rayon kampioenen.

Schagen- Bregje Bos en Michelle Mulder van GV DOS Den Oever hebben zaterdag 19 mei in Schagen de finale kampioenschap van het Rayon voor zich opgeëist. Daarmee werden zij dit jaar Rayon Kampioen bij de pupil1 D2 en de junioren 5e divisie.

 

Vier DOS Den Oever turnsters plaatsen zich voor de District Finale

Wervershoof - Afgelopen zaterdag en zondag 14-15  april vonden de Regiokampioenschappen van het turnen plaats in Wervershoof.  De turnsters konden zich deze wedstrijd plaatsen voor de District Finale die 2 juni zal worden gehouden in Amsterdam.

DOS turnsters score tijdens toestelkampioenschappen op Texel

Texel - Afgelopen zaterdag en zondag 24 en 25  maart vonden de toestelkampioenschappen van het District plaats voor de turnsters in de 4e,5e en 6e divisie in de sporthal Ons Genoegen op Texel.

Obligaties uitgeloot Judovereniging Asahi-San

Obligaties uitgeloot

Judo vereniging Asahi-san

Pagina's