Nacht van Gebed

23-05-2018, 13:52 | Lezersnieuws | Sjoerd Folkertsma

Datum:

vrijdag 1 juni 2018, 19:30

Locatie:

Beltstraat 7
Filadelfia kapel
Hippolytushoef

Nacht van Gebed in Hippolytushoef Bid 1 op 2 juni voor vervolgde christenen in de Filadelfia kapel

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ?s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Jummai uit Nigeria na een aanval op haar dorp: ?Elke avond zijn we bang dat we ?s nachts wederom worden aangevallen. ?s Ochtends dank ik God telkens opnieuw voor Zijn bescherming.? Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bidt u mee voor uw broers en zusters zoals Jummai? Deze Nacht staan christenen centraal uit onder meer Nigeria, Eritrea, de moslimwereld en Centraal-Azi?.

Kom naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van 1 op 2 juni in de Filadelfia kapel, Beltstraat 7-9 te Hippolytushoef. De Nacht begint om 19.30 uur en duurt tot 0.00 uur. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de avond mee te bidden. Tijdens de nacht luisteren we naar verhalen van vervolgde christenen, zien we beelden en ondersteunen we hen door gebed. Dit gebeurt in kleine groepjes, hardop of in stilte. Schuif gerust aan! Neem voor vragen contact op met: Sjoerd Folkertsma, info@filadelfia-wieringen.nl