• Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal

    aangeleverd

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal spelen in kerk Dirkshorn

08-02-2019, 10:08 | Lezersnieuws | Gea

Met het concert "TIEMPO LOCO - DWAZE TIJD", spelen Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal op 22 februari in de NH kerk te Dirkshorn. De muziek van bandoneón-speler Carel Kraayenhof, hij kreeg grote naamsbekendheid door zijn spel tijdens het huwelijk van het koninklijk paar, en pianist Juan Pablo Dobal, vindt haar oorsprong in Argentijnse, Afrikaanse en Europese harmonieën en ritmes. De mannen blijven zoeken naar nieuwe klanken door deze voortdurend te combineren.

Het dwaze nieuws dat de wereld momenteel overspoelt inspireerde de Kraayenhof om samen met Juan Pablo Dobal, bestaande Argentijnse folklore van nieuwe composities en arrangementen te voorzien. Hun composities reflecteren de dwaze tijd waarin wij leven, waarbij we nauwelijks tijd voor elkaar en onszelf lijken te hebben en waarin ook het klimaat en het weer snel veranderen. Carel en Juan Pablo laten zich inspireren door deze thema's in "Tiempo Loco". Zij spelen met de tijd en laten je wegdromen bij de klanken.

Het concert wordt gehouden op vrijdag 22 februari in de NH kerk te Dirkshorn, aanvang 20.00 uur, entree: € 20,=. Vanwege de beschikbare plaatsen is reserveren noodzakelijk: hjnaber@tele2.nl of 06-51911772. De organisatie is in handen van Vrouwen van Nu Noord-Holland commissie Kunst, Cultuur en Maatschappij.