• 3-3 net gemaakt

    Anna van Eede

DWOW Vr1 pakt punt in slotfase

17-10-2018, 11:41 | Lezersnieuws | Gert-Jan


DWOW VR1 - Alcmaria Victrix VR1 3-3. Rust 1-3.
DWOW VR1 heeft het zichzelf onnodig moeilijk gemaakt afgelopen zondag thuis tegen de degradant uit de 1e klasse Alcmaria Victrix VR1. 
Na een knappe aanval door het midden scoorde Daphne Schipper de 1-0 al na 7 minuten. Helaas was het van korte duur door een fout van de laatste vrouw Manon verblaauw en gaf Alcmaria de 1-1 op het presenteer blaadje. Vervolgens gaf de scheids een penalty die niemand zag aankomen. 1-2. Vlak voor rust een zondag schot van 40 meter 1-3. Na de rust een positieve instelling van de dames van DWOW.
Al na 5 min de 2-3 door Diewertje van Kampen, zij speelde zich goed vrij en schoot beheerst de bal in de touwen. DWOW bleef aanvallen maar kreeg de 2e helft weinig echte kansen. Op het laatste ging Alcmaria spelen voor de winst met 10 man achter de bal.  In de laatste minuut een vrije trap van links van inge straat. Kelly blok kreeg de bal voor de voeten en schoot via Lotte van Steden de 3-3 binnen. De meiden hadden het verdiend en zijn zodoende nog steeds omgeslagen in de 2e klasse.