• Vakantieouder met vakantiekind.

    Europa Kinderhulp

Europa Kinderhulp zoekt vakantieouders

04-04-2018, 12:37 | Lezersnieuws | Harry

April. Net zoals vele andere gezinnen maken we nu ook vaste plannen voor de zomer. Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, of misschien nog verder. Had u al ideeën voor de zomer van 2018?

 Europa Kinderhulp doet u graag een suggestie.

Heeft u weleens nagedacht om vakantieouder te worden?

Nodig een kwetsbaar kind uit voor een vakantie in Nederland en meld u aan als vakantieouder/gezin. Deze kinderen groeien op in moeilijke gezinssituaties en willen graag even eruit en ervaren hoe het in een ander gezin gaat. Voor u een uitdaging, waarmee u het verschil kunt maken voor een kind.

 Europa Kinderhulp zoekt vakantieouders

In de grote Europese steden leven honderden kwetsbare kinderen onder moeilijke omstandigheden. Door ruim twee weken in de zomervakantie in een andere omgeving te zijn, kunnen ze op adem komen. Het gaat om kleine dingen als buiten spelen, samen eten. Waar iemand is die aandacht geeft, grenzen stelt en duidelijkheid schept. Gewoon kind mogen zijn.

 Doet u mee?

U heeft de mogelijkheid iets voor een kwetsbaar kind te doen. Geen luxe uitstapjes of dure fratsen, maar gewoon meedraaien in uw gezin. Zo'n vakantie geeft een kind een andere kijk op het leven, en dat pakt niemand ze af.

 Als er in uw hart en huis rust en ruimte is om één van deze kinderen een onvergetelijke vakantie aan te bieden, neem dan contact op met Carola Demmink (noordholland@europakinderhulp.nl). Meer informatie vindt u op www.europakinderhulp.nl