• Hanneke en Jeannette in de nieuwe praktijk

    Angela Mast

Mensendieck praktijk verhuisd naar Medisch Centrum Brinkweg

19-09-2018, 09:22 | Lezersnieuws | Jeannette

De praktijk voor oefentherapie Mensendieck van Hanneke Koopmans en Jeannette Boer is na ruim 20 jaar te zijn gevestigd in de Sternstraat, nu verhuisd naar het Medisch Centrum Brinkweg van de huisartsen Breedijk en Stuijt.

Afgelopen vrijdag was daar een open huis. Een ieder die een kijkje wilde nemen was welkom en hier werd goed gehoor aan gegeven, het was een komen en gaan van mensen. Wij hebben veel positieve reacties gekregen hoe mooi, licht en ruim het allemaal is geworden.

De oefentherapie richt zich op houdings- en bewegingsproblematiek en daarnaast hebben wij ook onze specialisaties.                                                                       

Hanneke is psychosomatisch oefentherapeut, waarbij zij mensen begeleid met stress gerelateerde klachten. Daarnaast geeft zij slaaptraining en mindfulness cursussen en is zij aangesloten bij Parkinsonnet.                                                                        

Jeannette is algemeen oefentherapeut en is aangesloten bij het artrose netwerk. Verder geeft zij de valpreventiecursus “in balans” en zwangerschapscursussen.

Hanneke en Jeannette zijn ook aangesloten bij mens & co, een samenwerkingsverband van oefentherapeuten Mensendieck en Cesar in Noord Holland Noord. Binnen dit samenwerkingsverband kan er overlegd worden over gezamenlijke pr, het opstarten van nieuwe projecten of overleg over patiënten.

De praktijk is gevestigd op 3 locaties die te vinden zijn in Hippolytushoef aan de Kon. Wilhelminalaan 2a, in Middenmeer aan de Poststraat 12 en in Wieringerwerf aan de Brinkweg 3. Zie ook de websites: www.praktijk-pom.nl of www.mensenco.nl