• De V-Buggys

    Arjen

Spectaculaire Autocroos in Winkel

09-06-2018, 15:59 | Lezersnieuws | Arjen

Spektakel gegarandeerd bij

C R A Z Y   -   A U T O C R O S S

op zondag 17 juni 2018 in

W I N K E L .

Het autocross circus zet zondag zondag 17 juni 2018 het kamp op aan de Hartweg in Winkel. Deze dag vindt vanaf 12.00 uur de crazy-autocross plaats op het snelle en spectaculaire circuit tussen de sporthal en de Westfriesedijk in Winkel.

Er wordt door ruim honderd deelnemers gestreden om de SP 2000 prijs en de Peetoom Winkel wisselcup terwijl het resultaat ook zal meetellen voor het kampioenschap van Noord-Holland 2018.

De organisatie heeft dit jaar wederom een fraai en afwisselend programma in diverse klassen in elkaar gezet. Omdat de race autosport in Winkel en omgeving enorm leeft verwacht de organisatie weer veel bezoekers zodat een groot en gratis parkeerterrein direct naast de wedstrijdbaan is ingericht.

In Winkel zal dit jaar in totaal 9 klassen de strijd worden aangegaan namelijk in de Verstevigde-, de Standaard-, de Dames – de Super Standaard -, de Rodeo klasse, de Keverklasse maar ook de supersnelle Formule 1 en Formule 2 klasse.

In de Standaard klasse weer diverse plaatselijke coureurs aan de start welke op deze autocross-zondag hun stuurmanskunst in hun woonplaats Winkel willen tonen. Uw aandacht voor rookie (nieuwkomer) Jordy Breddels uit Winkel terwijl we Ronald Sijtsma (gesteund door een goede sponsor) ook niet uit het oog mogen verliezen.

Dit jaar zal weer gestart gaan worden in de Super Standaard – klasse met de plaatselijke getipte winnaar Ricco Bood.

In de Rodeo klasse gaat onze belangstelling uit naar Monica Blokker, Rob Eelsing, Stef Poelsma, Koos Gropstra en Hans Bood allen afkomstig uit Winkel en Nieuwe Niedorp.

Als spectaculaire verrassing gaan wij dit jaar in Winkel de zogenaamde FORMULE 1 en FORMULE 2  Stock Car races houden met plaatselijke coryfeeën.

Maar dan zijn we er nog niet. Dit jaar ook aan de start de zogenaamde V-Buggy’s. Jonge beginnende coureurs uit laten ten overstaan van hun plaatsgenoten zien dat zij in de toekomst Max Verstappen zullen opvolgen. Wordt het Tijme en Jitse Groot, Noud en Finn Koelewijn, Rick Peetoom of toch Wess Koelewijn die met de prijzen in Winkel huiswaarts gaat.

U zult begrijpen dat deze autocross met een enorm deelnemersveld met veel plaatselijke favorieten veel spanning en spektakel zal brengen en uw bezoek zeker verdient.

Het circuit met ruime gratis parkeergelegenheid is gelegen aan de Hartweg (ten oosten van de sporthal nabij de Westfriesedijk) te Winkel.