Deel je nieuws

biljartclub hippo

Succesvol voorjaarsconcert van de Wieringer Sanghers

Op woensdagavond 10 april 2019 hebben de leden van het koor ‘De Wieringer Sanghers” een voorjaarsconcert georganiseerd. Vanaf verschillende kanten was het de leden van het koor ter ore gekomen dat mensen uit de omgeving van Wieringen het koor ook weer eens wilde horen zingen.

Lokale middenstand Wieringerwerf zet zich in tegen Kanker

Prachtig weer was het zaterdag 30 maart. De zon scheen in de Terpstraat en alles was aanwezig voor een drukke, gezellige en geslaagde dag. De Happy Spring Day bij Quinten Mode & More waar vele ondernemers aan meededen werd weer een groot succes.

vrijwilligers gezocht

Met spoed gevraagd vrijwilligers voor begeleiding op de bus voor het halen en brengen van mensen van huis in de omgeving van Hippolytushoef naar de Dagactiviteiten in Noorderlicht. Het gaat om de woensdag en de zondag in de ochtend 9u. tot 10u. en ‘s middags van 15.30u tot ca. 16.15u.

Succes gastheer van Verheul toernooi

Op zaterdag 20 april vindt het jaarlijkse Verheul toernooi weer plaats, dit jaar op de velden van v.v. Succes. Het Verheul toernooi is het grootste toernooi in de regio waar meer dan 50 teams uit de omliggende gemeenten aan zullen deelnemen.

Bo van Leeuwen derde bij toestelkampioenschap

Wieringerwerf. Afgelopen zaterdag vond het toestelkampioenschap turnen derde divisie plaats in Amsterdam. Bo van Leeuwen (junioren) behaalde hierbij op het onderdeel sprong een bronzen medaille. Haar score op sprong 11.900, op brug 10.500, op balk 9.300 en op vloer 11.150.

Van Schagen Kampioen Matchplay

Winkel - Zaterdag werd op Golfbaan Regthuys de finalewedstrijd van de Wintermatchplay competitie gespeeld. De finalisten Sander van Bilsen en Jan Hendrik van Schagen streden een spannende strijd met af en toe een

Uitslagen wedstrijden H.V. Tonegido

Uitslagen H.V. Tonegido

14 apr
Graftdijk DS1 - Tonegido DS1 25 - 17 Tonegido DA1 - Hugo Girls DA1 31 - 23 Tonegido DB1 - Tornado DB1 17 - 19 DSS HS1 - Tonegido HS1 24 - 39

Flevo JO19 Zaal SZVV Kampioen 2018-2019

Flevo JO19 Zaal kampioen!!!!

WF SEW met Kris Klein Nederlands Kampioen handbal B jeugd

In de Sporthallen Zuid te Amsterdam is afgelopen weekend WF SEW uit Nibbixwoud als eerste geëindigd tijdens het Nederlands Kampioenschap handbal B-jeugd.

Pagina's