Lezersnieuws

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Warme, muzikale middag bij de Batum in Hippolytushoef

Zondagmiddag 22 juli was er een muzikale middag georganiseerd door Karin Smits met behulp van Catrien van Veen-Oden, Lynn en Jaap. Er waren lekkernijen en drankjes, die tegen kleine vergoedingen te koop waren. Alle opbrengst van deze middag was voor de wieken van de molen.

Spetterend optreden van Let's Dance

Maandag 2 juli sloot de streetdancegroep Let's Dance van GV. DOS uit Den Oever het seizoen af met een spetterend optreden voor ouders en andere belangstellenden.

Tweede plaats voor Mike Geel in Strijen

Afgelopen zondag werd onder tropische temperaturen het 3e NK karten verreden op het Circuit Strijen. Mike kwalificeerde zich als 2e waarna hij race 1 won en vervolgens race 2 en 3 als 2e eindigde. Dit leverde in het dagklassement een 2e plaats op.

Europese Spelen voor Hart- en Longgetransplanteerden.

Op dinsdag, 12 juni richting de sporthal.Na de warming up kon het toernooi van start gaan. De 1ste ronde was een poule van 4, waarvan de eerste 2 zich plaatsen voor de knock out fase. In de poule verloor ik alleen van de Bjorn Kristensen uit Noorwegen.

Jonge Daniëlle heeft snelste duif Wieringer Expresse

Afgelopen zaterdag werd de 1e jonge duivenvlucht gehouden (duiven geboren in 2018). De lossingsplaats was Roosendaal, met westelijke wind en er werden 292 duiven gelost. Op het moment van afslaan, waren er 78 duiven thuis.

30 juni Turnselectie ochtend bij GV DOS

De turnselectie van GV DOS uit Den Oever is op zoek naar nieuwe leden.

Op fuikexcursie en robbentocht tijdens Dag van het Wad

Drie provincies vieren verjaardag Unesco Werelderfgoed met tal van activiteiten

Margreet Roels helpt ZZP'ers om een ZZFP'er te worden

In Nederland starten veel mensen als ZZP'er; ze zijn goed in hun vak en gaan enthousiast van start.

Inmiddels is bekend dat veel van deze enthousiaste starters binnen 3 jaar uitgeblust zijn; ze redden het financieel niet met alle gevolgen van dien.

De Wijkagent te gast bij Noordkop Nieuws

Het is inmiddels juni en dat betekent dat ook deze maand de wijkagent weer te gast is in de radio-editie van Noordkop Nieuws voor “Het praatje met….”. Op zaterdag 16 juni schuift wijkagent Bas Dirkmaat aan om vragen te beantwoorden die zijn ingestuurd door de luisteraars.

Pagina's