Lokaal lezersnieuws

Thalia Hollandskroon bruist en is op zoek naar jongens

Drie jaar na de oprichting van Thalia Kids heeft Thalia er opnieuw een nieuwe tak bij gekregen: Thalia Teens.

Na 3 fantastische voorstellingen de afgelopen 3 jaar was de populariteit van Thalia Kids zo groot, dat er een wachtlijst was van 25 kinderen. 

Berichten in kranten en op radio effectief tegen inbraken

Alweer voor de tiende keer organiseert de stichting NIPW de Nationale Inbraakpreventieweken. Twee keer per jaar, in mei en juni en in november en december, bericht de stichting over inbraakpreventie. Dat gebeurt na uitgebreid onderzoek.

Vrouwen van Nu Wieringen naar tuin in naar Opperdoes

Op 13 juni vertrekt de tuinclub De Korenaar naar de prachtige tuin van de familie Meeuwis in Opperdoes. De 3500m2 grote tuin achter het houten boeren huis is een unieke verrassing.

1e Baby Spa en Wellness in West-Friesland

In Hem opende woensdag 15 mei jl. de eerste Baby Spa in West-Friesland haar deuren. In een veilige, rustige ruimte kunnen baby’s vanaf 10 dagen terecht voor hun eerste wellness-ervaring. 

Haakpret in brei- en haakcafé

Hoe leuk is het om een krukje om te toveren tot iets unieks, een koe, giraf of konijn, het kan allemaal. Het boekje Dierenkruk haken geeft haarfijn aan hoe het moet.

Maak kennis met Stand up biking op een ElliptiGO

Stand up biking op een ElliptiGO is staand fietsen, zonder zadel dus. Dat klinkt zwaar, maar is het zeker niet.

Weelderig bezoek Vrouwen van Nu aan tuin Doeschot

De Korenaar, de tuinclub van Vrouwen van Nu, heeft een bezoek gebracht aan de tuin van Gertjan en Ria Doeschot op het westelijk deel van Wieringen. Het werd een interessant en leerzaam bezoek.

Vrouwen van Nu Wieringen waaiden uit op Terschelling

Afgelopen donderdag vertrokken de Vrouwen van Nu Wieringen voor een dagje naar Terschelling. Een echt fiets eiland met ruimte, strand, bos en authentieke dorpen. Na de overtocht met de sneldienst fietsten dertien Wieringer vrouwen over het eiland.

Mantelzorger op vakantie

Alleen wanneer mantelzorgers goed voor zichzelf zorgen, dan kunnen zij ook goed voor de ander zorgen. Daarom roept het Mantelzorgcentrum alle mantelzorgers op respijtzorg aan te vragen. Respijtzorg betekent letterlijk ‘onderbreking van de zorg’. Dat kan al vanaf een paar uur per dag.

Vrouwen van Nu Wieringen wandelend door de Anna Paulownapolder

De wandelclub van Vrouwen van Nu Wieringen bezocht vorige week met dertien vrouwen, unieke plekken en de Poldertuin in de Anna Paulownapolder.

Pagina's