Lokaal lezersnieuws

Internationale Vrouwendag Hollands Kroon,inspirerend, sfeervol en gezellig

Afgelopen vrijdagavond werd in de Cultuurschuur Internationale Vrouwendag gevierd.

Het thema stond dit jaar in het teken van duurzaamheid, afval ( scheiden, verzamelen) en zorg voor je (woon) omgeving.

Duurzaamheid en verbinding tijdens Internationale Vrouwendag

Hollands Kroon viert op 8 maart Internationale Vrouwendag in de Cultuurschuur, Wieringerwerf. De dag staat in onze gemeente in het teken van Duurzaamheid met een kapitale hoofdletter. Duurzaamheid staat op dit moment, zowel landelijk als internationaal, hoog op de agenda.

Vragen LADA over uitblijven onderhoud mfc De Doorbraak

Op 09-06-2018 heeft de LADA vragen  gesteld over achterstallig onderhoud van mfc De Doorbraak in Kreileroord. Als antwoord werd gegeven: De opdracht tot uitvoering is verleend. Het noodzakelijk onderhoud is gedeeltelijk uitgevoerd en deels in voorbereiding.

Oprichting dagorkest Emergo

Muziekvereniging Emergo uit Castricum staat bekend om zijn goede orkesten. Ook de organisatie van de vereniging staat als een huis. Sinds kort heeft Emergo het initiatief genomen voor het oprichten van een DAGORKEST.

Muzikaal voorjaar in De Brink!

Stichting Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam heeft een muzikaal voorjaar voor u in petto! Zo kunt u in februari, maart en april heerlijke optredens bezoeken.

The Cats Aglow

Jubilarissen bij Vrouwen van Nu Wieringen

De jaarvergadering van Vrouwen van Nu Wieringen verliep vlot.

Vrouwen van Nu bezoeken kringloopwinkel De Marske

Het verhaal achter de kringloopwinkel De Marske, in de Irisstraat te Hippolytushoef, over het ontstaan van de winkel en Stichting Netwerk Roemenië werd de 22 Vrouwen van Nu verteld door Dick Krabbendam.

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal spelen in kerk Dirkshorn

Met het concert "TIEMPO LOCO - DWAZE TIJD", spelen Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal op 22 februari in de NH kerk te Dirkshorn.

60andMore live gegaan

Begin dit jaar is 60andMore.com live gegaan: Een site voor ouderen en door ouderen. De site wil inspiratie bieden aan ouderen. Het wil de bezoeker stimuleren om de jaren die komen ten volle te (be)leven: het leven echt tot het eind ten volle te leven.

Wieringer Ontmoetingsdiner op vrijdag 15 februari

De december-editie van het Wieringer Ontmoetingsdiner was zeer geslaagd.

Pagina's