Lokaal lezersnieuws

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Warme, muzikale middag bij de Batum in Hippolytushoef

Zondagmiddag 22 juli was er een muzikale middag georganiseerd door Karin Smits met behulp van Catrien van Veen-Oden, Lynn en Jaap. Er waren lekkernijen en drankjes, die tegen kleine vergoedingen te koop waren. Alle opbrengst van deze middag was voor de wieken van de molen.

Spetterend optreden van Let's Dance

Maandag 2 juli sloot de streetdancegroep Let's Dance van GV. DOS uit Den Oever het seizoen af met een spetterend optreden voor ouders en andere belangstellenden.

Op fuikexcursie en robbentocht tijdens Dag van het Wad

Drie provincies vieren verjaardag Unesco Werelderfgoed met tal van activiteiten

Margreet Roels helpt ZZP'ers om een ZZFP'er te worden

In Nederland starten veel mensen als ZZP'er; ze zijn goed in hun vak en gaan enthousiast van start.

Inmiddels is bekend dat veel van deze enthousiaste starters binnen 3 jaar uitgeblust zijn; ze redden het financieel niet met alle gevolgen van dien.

De Wijkagent te gast bij Noordkop Nieuws

Het is inmiddels juni en dat betekent dat ook deze maand de wijkagent weer te gast is in de radio-editie van Noordkop Nieuws voor “Het praatje met….”. Op zaterdag 16 juni schuift wijkagent Bas Dirkmaat aan om vragen te beantwoorden die zijn ingestuurd door de luisteraars.

Het Wieringer Ontmoetingsdiner valt in de smaak

Dat het tweemaandelijkse Wieringer Ontmoetingsdiner in een behoefte voorziet, bleek vrijdag 25 mei weer. Met 17 gasten was het maximale aantal bereikt.  Deze keer was gekozen voor een Italiaanse maaltijd.

Noord-Holland Noord opent 200 kilometer lang sloepennetwerk

Zaterdag 2 juni is een 200 kilometer lang vaarnetwerk voor kleine pleziervaart in de regio Noord-Holland Noord officieel geopend. Dit vaarnetwerk is onderdeel van het Sloepennetwerk waarmee via de website en app vaarroutes gepland kunnen worden.

Wint een Noord-Hollandse boom straks de Europese verkiezing?

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

Wieringer Ontmoetingsdiner op vrijdag 25 mei

Het Wieringer Ontmoetingsdiner voorziet in een behoefte; in maart was het in korte tijd volgeboekt. Het volgende ontmoetingsdiner is op vrijdag 25 mei in de Filadelfia Kapel, Beltstraat 7-9 in Hippolytushoef. 

Pagina's