Sport lezersnieuws

Tweede plaats voor Mike Geel in Strijen

Afgelopen zondag werd onder tropische temperaturen het 3e NK karten verreden op het Circuit Strijen. Mike kwalificeerde zich als 2e waarna hij race 1 won en vervolgens race 2 en 3 als 2e eindigde. Dit leverde in het dagklassement een 2e plaats op.

Europese Spelen voor Hart- en Longgetransplanteerden.

Op dinsdag, 12 juni richting de sporthal.Na de warming up kon het toernooi van start gaan. De 1ste ronde was een poule van 4, waarvan de eerste 2 zich plaatsen voor de knock out fase. In de poule verloor ik alleen van de Bjorn Kristensen uit Noorwegen.

Jonge Daniëlle heeft snelste duif Wieringer Expresse

Afgelopen zaterdag werd de 1e jonge duivenvlucht gehouden (duiven geboren in 2018). De lossingsplaats was Roosendaal, met westelijke wind en er werden 292 duiven gelost. Op het moment van afslaan, waren er 78 duiven thuis.

30 juni Turnselectie ochtend bij GV DOS

De turnselectie van GV DOS uit Den Oever is op zoek naar nieuwe leden.

Djèstiek van GV DOS zoekt nieuwe leden

Demodansgroep Djèstiek van GV Dos uit Den Oever is op zoek naar nieuwe leden. Hou jij ook zo van dansen! Wij zijn een selectie dansgroep die demonstraties geven en dansen in allerlei dansstijlen.

Spectaculaire Autocroos in Winkel

Spektakel gegarandeerd bij

C R A Z Y   -   A U T O C R O S S

op zondag 17 juni 2018 in

W I N K E L .

Emma Kranendonk van GV DOS Districskampioen!

Amsterdam- Afgelopen zaterdag 2 juni vonden de District Finale turnen Dames D1 en D2 plaats in Amsterdam in sporthal “SportXperience”

Kampioen!

Bij t.v. de Vlieter is afgelopen zaterdag 26 mei 2018, met nog 1 ronde te gaan, nu al kampioen geworden; Heren 2 zaterdag.De heren spelen in deze samenstelling voor het eerste jaar mee in de Voorjaarscompetitie. Ze hebben nog maar 2 punten verloren.

Mike Geel pakt eerste plek in het NK karten

Wieringerwerf, Na drie overwinningen in het 1e NK pakte Mike Geel afgelopen zondag weer de dagoverwinning door eenmaal 2e en tweemaal als 1e te finishen. Hiermee gaat Mike aan de leiding in het Nederlands Kampioenschap. 

 

 

Bas Bugel winnaar Dijkgatbos Marathon

Inmiddels voor de vierde keer op de kalender. 10 rondjes over het MTB Dijkgatbos MTB parcours. 23 renners gingen ook dit jaar weer de uitdaging over 85 km aan, waar plezier en gemoedelijkheid voorop staat.

Pagina's