• Burgemeester Rian van Dam heeft zich al op veel plekken laten zien.

    Gemeente Hollands Kroon, Henk Cornelissen e.a.

Burgemeester Rian van Dam trekt eropuit

HOLLANDS KROON Burgemeester Rian van Dam is op 23 mei honderd dagen burgemeester van Hollands Kroon. In die 100 dagen heeft ze al veel mensen gesproken en mooie plaatsen bezocht. De komende maanden trekt ze er verder op uit om nog meer mensen te spreken en plekken te bezoeken.

Zo komt ze op 22 mei een ochtend helpen bij dorpswinkel Superrr in 't Veld. Een dag later bezoekt ze diverse stembureaus tijdens de verkiezingen voor het Europees Parlement die die dag gehouden worden. Ook brengt ze op 11 juni een bezoek aan Doet en Ontmoet in het Dorpshuis in Slootdorp om daar onder het genot van een kopje koffie van gedachten te wisselen met de gebruikers van deze voorziening.

Bovendien moet u er niet van opkijken als u de burgemeester binnenkort op straat treft als ze een ochtend meeloopt met de wijkagenten of met het team Kernbeheer allerlei buurtprojecten bezoekt. Daarnaast worden op donderdagmiddag 13 juni de Cultuurschuur en kinderboerderij Het Galjoen in Wieringerwerf bezocht.

Voor scholieren van de basisscholen in Hollands Kroon geeft de burgemeester op donderdagochtend 13 juni in raadszaal De Verbinding een heuse 'scholieren-persconferentie' waar leerlingen al hun brandende vragen aan de burgemeester kunnen stellen.