• De eerste paal is geslagen. Als alles volgens planning verloopt, worden de units in november opgeleverd.

    Pr-foto

Nieuwbouw Bedrijfsunits Middenmeer

MIDDENMEER In Middenmeer is maandag 15 juli de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van 9 bedrijfsunits. Het gebouw beslaat in totaal 576 m2, onderverdeeld in units van 72 m2 en 54 m2. Het bedrijfspand bevindt zich aan de Industrieweg op slechts 5 minuten afstand van de A7. 

Het project is ruim een jaar geleden ontstaan, toen enkele zzp'ers met elkaar in de schaftkeet zaten. Er bleek vraag naar kleinere bedrijfsruimten, waar bijvoorbeeld een timmerman of installateur zich zou kunnen vestigen. Het is voor een kleine zelfstandige haast niet haalbaar om alleen een 'klein' bedrijfspand te bouwen, omdat er geen kleine kavels bij de gemeente Hollands Kroon beschikbaar zijn. Een aantal zzp'ers gaf aan wel serieus interesse te hebben als zoiets gerealiseerd zou worden. Jan Piet Bosma en Ferdy Brouwers hebben uiteindelijk de koppen bij elkaar gestoken en onderzocht of dit project haalbaar zou zijn.

Nu, ruim een jaar later, is de eerste paal geslagen en is de bouw echt gestart. De twee initiatiefnemers zijn erg tevreden dat het uiteindelijk gelukt is.
Als alles volgens planning verloopt, worden de units in november opgeleverd. De vorderingen van de bouw kunnen gevolgd worden op de Facebookpagina van bedrijfsunitsmiddenmeer.

Er zijn nog twee units beschikbaar voor verkoop of verhuur. Voor meer informatie: zie www.bedrijfsunitsmiddenmeer.nl.