• Martien Tijburg, Betty Borstlap, Martine Nijenhuis en John Kuiper (v.l.n.r.) zijn Unicorn.

    Culturele Raad Wieringermeer

Unicorn treedt op in Cultuurschuur

WIERINGERWERF De folkband Unicorn komt naar de Wieringermeer. Aanstaande zaterdag geeft deze veelzijdige swing- en folkband een concert in de Theaterzaal van de Cultuurschuur. Het is de laatste activiteit van de Culturele Raad Wieringermeer in het winterseizoen.

De band beheerst een grote variëteit aan muziekstromingen, zoals Keltisch, bluegrass, popballaden, shanty's, klezmer en zigeunermuziek; met recht voor elk wat wils. De kracht van Unicorn ligt niet alleen in de kwaliteit van spelen, maar ook in de interactie met het publiek dat daardoor steeds verrast zal worden.

Martien Tijburg en John Kuiper zijn de oprichters en al 22 jaar verbonden aan de groep. Ze spelen respectievelijk accordeon en gitaar en samen met violiste Martine Nijenhuis en zangeres Betty Borstlap zullen ze in de geweldige akoestiek van de Theaterzaal perfect tot hun recht komen, zo verwacht de Culturele Raad Wieringermeer, dat na dit weekeinde zomerstop houdt. In augustus wordt de draad weer opgepakt met de presentatie van het nieuwe programma en dan volgt in september het eerste optreden van het seizoen 2018/2019.

Het concert van Unicorn begint op zaterdag 7 april om 20.00 uur op de eerste verdieping van de Cultuurschuur, het voormalige gemeentehuis aan het Loggersplein. De entree kost tien euro en reserveren kan per e-mail aan reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl of telefonisch bij Roelie Schiere, (0227) 581781. Zie voor meer informatie de website www.cultureleraad-wieringermeer.nl.