• Gevarieerde oefenstof bij Advendo.

    GV Advendo

Voer goede voornemens uit bij een sportclub

WIERINGERWERF Dankzij veler goede voornemens is januari traditiegetrouw een goede sportmaand, zeker ook bij de gymnastiekvereniging Advendo in Wieringerwerf.

Heb jij ook zo'n voornemen en wil je in deze koude wintermaanden graag binnen in een hal sporten? Grote kans dat Advendo een geschikte les voor je heeft. Advendo is een bekende naam in Wieringerwerf. Al generaties lang sporten mensen bij deze laagdrempelige gymvereniging. Vooral het laatste jaar is er een ontzettende groei ingezet, vast ook door het brede aanbod dat de vereniging heeft. Van oudsher is Advendo bekend om het turnen, waar nu zelfs tot op 3e en 4e divisie niveau aan wedstrijden meegedaan wordt. Maar ook voor peuters, kleuters en kinderen tot 10 jaar zijn er leuke, actieve gymlessen te vinden.

Advendo heeft een heel breed aanbod van lessen waarvan een groot merendeel door senioren wordt gevuld. Bijzondere groep hierin zijn de Soepele Mannen die op dinsdagochtend sporten in de Cultuurschuur. Met een flinke dosis gezelligheid wordt hier door een indrukwekkende groep mannen aan de conditie gewerkt. Mét koffie na.

Nog relatief nieuw zijn de lessen Urban Gym, die op maandagavond gegeven worden in de Zuiderzeehal. Jong volwassenen werken in een combinatie van dans, kracht- en conditieoefeningen aan hun lichaam. Uiterst effectief, zo leren de enthousiaste ervaringen. Niet voor niets dat  dit de snelstgroeiende groep binnen Advendo is.

Meer informatie over het aanbod van Advendo is te vinden op www.advendo-gym.nl.