• Ilse Neuvel, Bernadet Beetsma, Patrick Benit, Irene Vriend en Fred Schaafstra vormen met de niet afgebeelde Astrid Hospers de toernooicommissie.

    TC Middenmeer

Inschrijving Middenmeer Open sluit morgen

MIDDENMEER De inschrijving voor het Middenmeer Open Tennistoernooi sluit op maandag 4 juni. Het tennistoernooi staat dit jaar in het teken van de zomer, onder het motto Summertime. Het park wordt zomers aangekleed en er zullen de hele week zomerse hapjes worden geserveerd. Dus is er volop vertier tijdens het spelen of het bekijken van een mooi potje tennis.

Het toernooi wordt gehouden van 18 tot en met 24 juni. Op de vrijdagavond (22 juni) is er een loterij met als hoofdprijs een dagje Mercedes-cabrio rijden. Daarnaast zijn er nog vele prijzen te winnen die worden gesponsord door lokale ondernemers. Alle reden om er dit jaar weer bij te zijn!

Er kan worden ingeschreven worden in de diverse categorieën van 4 t/m 8. Voor een soepele planning vragen de organisatoren aan de spelers zich zo ruim mogelijk beschikbaar te houden en rekening te houden met de beschikbaarheid van de mogelijke dubbelpartner. Inschrijven kan op de website www.toernooi.nl (zoek naar: Middenmeer Open 2018). Zie voor meer informatie www.tcmiddenmeer.nl. Mochten er vragen zijn, mail dan naar tcm.toernooi@gmail.com.