• Edith Numeijer, Michelle de Jong en Wessel Braaf (v.l.n.r.) leven zich in.

    Erwin Slootweg

A night at the movies, filmmuziek in theatershow

WIERINGERWERF Na de succesvolle onderneming 'Musical melodies' brengt Liaison Studio opnieuw een muzikale theatershow in de Cultuurschuur. Op 24, 25 en 26 november wordt 'A night at the movies' opgevoerd. Opnieuw leveren Edith Numeijer, Wessel Braaf en Michelle de Jong - drie vocalisten uit de omgeving - het stemmenmateriaal.

,,'Musical melodies' was een groot succes, met in totaal 280 bezoekers over drie concerten. Dat smaakte duidelijk naar meer," vertelt Alexander Bügel van Liaison Studio. ,,Het idee voor filmmuziek hadden we al en daarmee geven we er nu een vervolg aan. Er is een rijk repertoire. Denk maar aan de James Bond-films, waarvan we een medley maken, en van muziekfilms als 'The Blues Brothers', 'Fame' en 'Mama Mia'. En we vergeten ook de Nederlandse films niet, bijvoorbeeld 'Alles is liefde'."

Zo nemen de drie solisten, die door een orkestband worden ondersteund, het publiek mee door een hele geschiedenis van meeslepende en opwekkende melodieën. De liederen lopen synchroon met beelden uit de desbetreffende films, die achter de zangers worden geprojecteerd. Net als de vorige keer gaat het om drie voorstellingen in één weekeinde. ,,De voorverkoop loopt al lekker," zegt Bügel. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 november is het 's avonds om half acht, op zondag 26 november betreft het een middagvoorstelling, beginnend om 14.30 uur. De kaarten kosten in de voorverkoop € 10,00 en aan de zaal (indien voorradig) € 12,50.

Buiten dat is er voor € 7,50 een verwenarrangement mogelijk. Daarvoor wordt de bezoeker bij binnenkomst een kopje koffie met een petitfour aangeboden en een drankje en popcorn in de pauze. De voorstelling kan in dit geval vooraan, zittend aan een tafel worden bekeken. ,,Daarachter zitten de mensen in rijen, maar wel in een ruime opstelling. De toeschouwers hoeven niet stijf tegen elkaar aan te zitten."

De kaartverkoop loopt via www. anightatthemovies.nl. Reserveren kan ook per tel. 06-43823641.