• Het Projectkoor in Schagen.

    aangeleverde foto

Succes voor Projectkoor in Schagen

MIDDENMEER De eerste uitvoeringen van Hét Projectkoor onder leiding van Arwin Kluft, van het Amerikaanse stuk 'And on aerth……. Peace' in het Regius College in Schagen waren een groot succes. De zaal was uitverkocht op beide avonden, zelfs het weer kon er niet voor zorgen dat de zaal leeg bleef. Dit weekeinde zingt het gelegenheidskoor drie keer in Middenmeer, in een programma met het Hoorns Byzantijns Mannenkoor. Er zijn geen kaarten meer verkrijgbaar.

Waren er in het afgelopen weekeinde op de eerste avond nog wat beginnerszenuwen, op de tweede avond in Schagen vlogen de spetters ervan af. Het publiek was behoorlijk onder de indruk en al in de pauze werden veel complimenten uitgedeeld voor het Hoorns Byzantijns Mannenkoor en dirigent Grigori Sarolea.

De vertellers Dianne Siecker en Antoine Huiberts en de solisten Manon Heddes en Oscar Koch zorgden voor de rode draad in het geheel. Ze waren allemaal diep onder de indruk van het koor. ,,Schitterend!" werd er geroepen bij het naar huis gaan. Het publiek was onder de indruk. De leden van beide koren hebben er weer zin in.